Foto's

Over Side

Royal Taj Mahal heeft een zeer gunstige ligging. Het hotel ligt direct aan het strand en op slechts 5 kilometer afstand van Side. Dit is één van de meest toeristische bestemmingen van de Turkse zuidkust en ideaal voor zowel strand- als cultuurliefhebbers. Aan weerszijden van de stad liggen 2 langgerekte stranden met uitstekende voorzieningen zoals strandbars, douches, toiletten en kleedcabines. Het oostelijke strand is het meest rustige strand. De westkant is een absolute aanrader voor de liefhebber van parasailen.
Dit charmante stadje beschikt verder over een wondermooi oud centrum vol met historische bezienswaardigheden. U waant zich hier als het ware in een openluchtmuseum. Zo kunt u onder meer de restanten van een theater, een basiliek en een aquaduct bezoeken. Ook zijn er diverse prachtige oude huizen te bezichtigen. Via de schilderachtige vissershaven kunt u naar een bijzonder tempelcomplex wandelen. Met name bij zonsondergang levert dit zeer fraaie foto’s op. De sfeer in de stad is nog authentiek doordat de lokale bevolking het traditioneel Turkse leven gewoon voortzet tussen alle toeristische activiteiten. In de kleine straatjes vindt u volop winkeltjes met handgemaakte producten en sfeervolle restaurantjes. Verder beschikt Side ook over een diverse uitgaansgelegenheden waaronder de Oxyd discotheek. Deze discotheek biedt ruimte aan maar liefst 3000 gasten en er is dagelijks een zeer gevarieerd muziekaanbod wat ondersteund wordt door lichtshows en dansacts.
De omgeving van Side is zeer bosrijk. De watervallen van Manavgat liggen op 10 kilometer en zijn een must voor de ware natuurliefhebber. Het vliegveld is op 48 kilometer van het hotel gelegen.

Vergelijk Royal Taj Mahal bij 5 aanbieders Bekijk prijs